divendres, 6 de març del 2009

Ja n'hi ha prou!


"La Piscina no la toacarem" -deien. Creieu-vos-ho, veïnat, creieu-vos tot el que us diuen!

Escolteu: Aquí porten des que van començar les obres treballant de sol a sol. Ni tant sols fan parada al migdia. A les 8 del matí ja hi són i no paren fins a quarts de 9 del vespre. El que això afecta al descans dels veïns no és res comparat amb la destrossa i amb la manera de fer-la. M'agradaria veure unes obres tant ràpides per arreglar carrers, façanes, hospitals, etc.

El govern municipal de Sabadell ha oblidat que té ciutadans. Aprofita la força dels mitjans de comunicació per mentir. Aquests problemes passen primer al costat de casa, però aquesta manera de fer es tradueix a grans guerres arreu del món. Gràcies, doncs, també per col·laborar amb la causa de la pau, Sr. Bustos i companyia.

Quan us adoneu del bé que teníeu serà massa tard per recuperar-ho.

Els abres no reneixen sobre el ciment, igual que tampoc reneixen les antigues cases i places del casc antic, els boscos que ens envoltaven, el passeig, etc. etc. Inclús us carregueu els parcs.


GRÀCIES PER FER-NOS SENTIR ORGULLOSOS DE VIURE EN UNA CIUTAT COM SABADELL! ESPEREM QUE ALGUN DIA, COM A MÍNIM EN SENTIU VERGONYA DEL QUE HEU FET!

I vosaltres, continueu votant-lo. Quan us toquin el melic ja en parlarem!


I als altres, molt bé per les informacions i tot plegat. Però... I què? Què fem? Quant ens manisfestem? Doneu la cara o continueu treient només mig cap de sota l'ala?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada