dimecres, 12 de novembre del 2008

Carta als mitjans

DESTRUCCIÓ DE L’OLÍMPIA

Anaís Falcó

Les màquines s’afanyen a destruir-ho tot. Segueixen unes instruccions molt concretes “Taleu-ho tot, removeu-ho tot... No deixeu temps a reaccionar els veïns: quan se n’adonin ja serà massa tard”. Això és el que està passant a l’espai esportiu municipal de l’Olímpia que comprèn un camp de futbol de sorra, dues pistes d’esports i una piscina. I no només. L’espai Olímpia combina l’esport, el lleure i és a la vegada un espai verd amb arbres (quants en tenim a Sabadell?).

Fa tant sols un mes que ens en vam adonar i no perquè es volgués sinó perquè l’oposició va voler informar-nos-en clarament. Davant unes primeres queixes pel fet de treure la piscina es van modificar els plànols per posar-hi una piscina simbòlica, res a veure amb la d’ara. I quan tant sols estàvem fent les primeres reivindicacions ens trobem que ahir es comencen a talar els arbres.

Es treu un equipament important del barri per fer-ne un lloc privat que a més a més gastarà energia de tots (aigua, llums). Però a més a més es treu manipulant el veïnat i la població que prou distrets estan amb les obres del “metro del vallès”.

El govern municipal s’ha comportat dictatorialment amb l’espai Olímpia i està imposant el seu interès monetari i no pel barri manipulant la informació i el moment de fer-ho, per tant els seus ciutadans.

1 comentari:

  1. Davant de tals comportaments urbanístics d'un ajuntament tan especulador com el "nostre", em pregunto algunes coses: quina picossada en treuen, i on van a parar els calerons? Fins quan deixarem, entre tots plegats, que els especuladors ens deixin sense patrimoni natural? Què hi fa uns militants d'un partit que s'autodefineix "d'esquerra" destruint els usos públics i afavorint, directament i sense dissimulació, la privatització del sòl públic? Fins quan la ciutat de Sabadell mantindrà la indignitat d'uns poders públics com els que tenim?
    Gustau Erill i Pinyot

    ResponElimina