dimecres, 12 de novembre del 2008

L’espai esportiu Olímpia volen que es converteixi en 3 camps de futbol de gespa artificial, un edifici per la Federació catalana de futbol i una piscina petita. Això comporta la tala de tots els arbres que envolten l’espai i a la vegada els que es troben dins. És per tant un canvi ambiental molt fort pels veïns que es troben al voltant d’aquest espai. No només això. L’espai Olímpia era fins avui un lloc públic on tothom podia anar-hi a córrer i jugar en un ambient adequat. Les obres representen, doncs, també, la pèrdua d’un espai públic d’esport i lleure pel barri.

Només pels veïns? L’ajuntament de Sabadell s’està acostumant massa a talar els arbres de tot arreu pensant-se que és cosa de “salvatges”. S’està acostumant a aborrir-nos i fer-nos callar. Ens volen fer creure que no tenim res a fer. És cert això? Volem que ens treguin la capacitat de dir “prou”? No.

Aquesta campanya vol aturar la destrucció i la tala del que encara queda dels arbres de l’Olímpia. Que són arbres que han trigat anys a créixer i que junts forment un espai verd necessari per tots els ciutadans.

Ajuda’ns en la causa! Segueix les notícies de la campanya per tal de saber les accions que es duran a terme en breu.

2 comentaris:

  1. La Junta de govern de l’ajuntament de Sabadell (PSC) va acordar sense cap tipus d’aprovació democràtica que l’espai esportiu de l’Olímpia passaria a ser d’ús exclusiu de la Federació Catalana de Futbol. L’espai es tancarà al públic. La promesa (després de la denúncia del grup d’Entesa) de mantenir una piscina perilla pels acords establerts amb el Club Natació a esquenes dels veïns i ciutadans de Sabadell.
    L’ajuntament de Sabadell pensa gastar-se 6 000 000 d’euros per fer els camps de futbol que seran d’ús privat, cap ciutadà ni veí no hi podrà accedir. La concessió és de 30 anys.
    Hem vist que han començat a talar els arbres, això és una part molt petita del que volen fer-hi.

    ResponElimina
  2. Personalmente estoy hasta los mismísimos Huevos del este Puto alcalde especulador y manipulador, que tiene como obsesión enfermiza el llenarse los bolsillos aun mas y convertir como esta convirtiendo Sabadell en una autentica Basura.

    Ciudadanos: Hay que reaccionar, Pero YA!!!

    ResponElimina